150 г борошна100 г нарізаного кубиками холодного вершкового масла75 г
нарізаного кубиками м'якого блакитного сиру (не знежиреного)1 1/2 ст.
ложки макасоль
У комбайні змішати борошно, олію та сир, поки із суміші не утвориться
м'яка куля.
Загорнути суміш у харчову плівку і сформувати поліно
діаметром 4 см. Покласти в холодильник, доки не затвердіє. Дістати
поліно з плівки, обваляти в насінні, розрізати на шматочки шириною 5
мм.
Покласти їх на незмащене маслом деко на відстані Зсм один
від одного. Посипати невеликою кількістю солі. Запікати при 200 °C протягом
15 хвилин. Охолодити на ґратах. Загорнути печиво зі шматком гострого блакитного сиру (з пліснявою).
большой выбор жалюзи - https://profdekor.ru/
ВідповістиВидалити